Календар

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук





Середа, 15.05.2024, 14:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Миколаївський професійний ліцей будівництва та сфери послуг
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2020 » Березень » 2 » Майстер-клас: «Фудпейрінг-мистецтво поєднання смаків»
13:16
Майстер-клас: «Фудпейрінг-мистецтво поєднання смаків»

02.03.2020 в рамках тижня професій громадського харчування та обслуговування пройшов майстер-клас «Фудпейрінг – феєрія смаку». Учень 381 групи Руденко Руслан під керівництвом майстра виробничого навчання Каськів О.В. презентував страву «Фaлaфeль».

Фaлaфeль - це одна із основних видів страв вуличної їжі країн сходу, національна ізраїльська страва, яка готується з нута або бобів. Вважається, що ця страва готувалась у часи правління фараонів і є ставою, яку найчастіше готували в піст.

Під час майстер-класу учні дізнались багато цікавого з історії страви та її приготування, культ споживання страви  та вподобань країн сходу. Руслан продемонстрував присутнім професійні навички з приготування страви з нуту «Фaлaфeль» та креативно її подав у чипсі з прісного тіста, фаршированій овочевим салатом з грибним соусом і морковними чипсами. Завершенням майстер-класу стала дегустація готової страви - надзвичайно смачної та, як для пересічного українця, екзотичної.

 

Переглядів: 272 | Додав: cheryl | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Copyright MyCorp © 2024