8 лютого 2023 року пройшла державна кваліфікаційна атестація з професії громадського харчування "Кухар", "Кондитер". Майбутні кухарі-кондитери представили на розсуд Державної кваліфікаційної комісії свої дипломні роботи. Випускники творчо підійшли до виконання робіт і продемонстрували ґрунтовні знання та практичні вміння, яких набули за роки навчання.
За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєна кваліфікація «Кухар 4-го розряду; Кондитер 3-го розряду» та видано дипломи кваліфікованого робітника встановленого зразка.
Бажаємо нашим випускникам наполегливо працювати, впевнено рухатися вперед, ніколи не сумніватися в собі, прагнути до своєї мрії.
|